Ром Zacapa 23 Heavenly Cask Collection La Doma 0,7 л. в подарунковій упаковці
Ron Zacapa випустив нову серію Heavenly Cask із Zacapa 23 La Doma, The Taming Cask. Новий обмежений тираж рому - перший із чотирьох, який увійде до колекції.
Серія Ron Zacapa Heavenly Cask випускатиме новий ром кожні чотири роки. Чотири розливи розроблені, щоб виділити частини процесу дозрівання виразу Zacapa 23.
Ром Закапа 23 був створений за допомогою процесу витримки гватемальської марки "sistema solera" і містить роми у віці від шести до 24 років, які дозрівали в чотирьох бочках за час перебування в бочках - дві колишні американські бочки з віскі (одна з яких обвуглена), колишня бочка Шеррі, а потім бочка, яка раніше використовувалась для вин Педро Хіменеса. Zacapa 23 La Doma зазнала додаткового старіння у колишніх американських бочках з віскі.
Колишні американські бочки з віскі використовувались для того, щоб “приручити” і “надати форму” незайманому спирту відразу після перегонки, перш ніж друга обвуглена бочка додала спирту більше характеру. Екс-бочка Шеррі принесла "нові аромати", перш ніж четверта і остання бочка, екс-Педро Сіменес, додала рідині "солодкості".
Zacapa 23 La Doma, The Taming Cask пропонує ноти свіжого та медового цукрового очерету, а також аромати ананаса та банана.
"Zacapa La Doma - це все про нашу" приборкувальну бочку "- сирий спирт Zacapa виготовляється з найкращого ферментованого меду з цукрового очерету незайманого, що відпочиває в колишніх американських бочках для віскі", - сказала майстер блендера Лорена Васкес. «Це витягує найнезвичайніші аромати та аромати, які може запропонувати бочка, створюючи ром з насиченим фруктовим смаком з відтінками ванілі.
“Ідеальний спосіб насолодитися Zacapa La Doma - це акуратно, або над великим кубиком льоду, прикрашеним свіжим або фламбованим ананасом або скибочкою бамбука, засмаженого. Я також рекомендую доповнити подачу солодким поєднанням горіхового або ананасового пирога ".
Залиште свій відгук
Написати відгук
Залиште свій відгук про товар.